en

design radiator02

Detaljer

1. INNLEDNING
1.1. Senia G Ltd. (heretter: Tjenesteyter) driver sin nettbutikk på nettstedet the-radiators.com (heretter: Nettsted). Av dette dokumentet informerer tjenesteleverandøren brukeren om vilkårene knyttet til behandlingen av personopplysninger. Denne personvernerklæringen avslører hvilke typer informasjon Tjenesteleverandøren samler inn, hvordan de bruker dem og de lovlige alternativene brukerne har om innsamling av slik informasjon.
1.2. Tjenesteyter - som dataprosessor - uttrykker å være bundet av det juridiske innholdet i dagens varsel. Tjenesteleverandøren forplikter seg til at all informasjonsbehandling og ledelse overholder eksisterende lovgivning.
1.3. Tjenesteyter håndterer all personlig informasjon med samtykke fra brukere og i henhold til gjeldende lover.
1.4. Ved å bruke, få tilgang til eller laste ned nettstedet, samtykker Bruker til samlingen og bruken av deres personlige data (som beskrevet nedenfor).
1.5. Tjenesteleverandørens databehandlingsprinsipper og -praksis er i samsvar med den nasjonale og europeiske lovgivningen, nemlig Data Protection Act 1998 (DPA) og den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR) (EU) 2016/679.
1.6. Tjenesteyter behandler personopplysninger utelukkende til de når målet med innsamling og bruk av informasjon. Innenfor prosessen oppfyller de alle lovens forpliktelser.
1.7. Tjenesteleverandøren har implementert sikkerhetspolitikk, regler og tekniske tiltak for å beskytte og sikre personopplysninger som er under deres kontroll.
1.8. Databeskyttelsesregler og forskrifter knyttet til tjenesteleverandørens databehandling er kontinuerlig oppdatert og kan nås på nettsiden.
1.9. Tjenesteleverandøren forbeholder seg retten til å oppdatere den nåværende personvernerklæringen. Informasjon om slik oppdatering vil bli gitt ut på nettsiden.

2. Navn på data prosessor
Senia G Ltd.
Kontor 5, The Round House Dormans Park Road EAST GRINSTEAD West Sussex RH19 2EN
Tlf.: + 44 (0) 239 216 0700
Referansenummer for databeskyttelse: ZA186554

3. DATAPROSESSERING AV KJØP
3.1. Målet med databehandling er å fullføre bestillingen, leveringen og fakturering av produkter bestilt på leverandørens nettside i samsvar med gjeldende lov og garantibevis.
3.2. Den personlige informasjonen vi samler inn og behandler:
       - navnet ditt
       - din adresse- / faktureringsadresse
       - Leveringsadressen din (hvis forskjellig fra adresse- / faktureringsadresse)
       - Din epostadresse
       - telefonnummeret ditt
3.3. Retslig grunnlag for databehandling
       3.3.1. Datainnsamling og prosessering opprettholdes etter samtykke fra brukeren og nasjonale og europeiske lover.
       3.3.2. Brukeren gir sitt samtykke - etter å ha lest og akseptert den nåværende personvernerklæringen - ved å kjøpe et produkt på nettstedet.
3.4. Databehandlingens varighet
       3.4.1. Behandlingen av personopplysninger Brukeren har sendt inn gjennom kjøpsbegivenheten med selve kjøpet og varer til slutten av garantiperioden. Garantiperioden for produktene til salgs på nettstedet er 5-10 år, som bestemmes av produsenten. Garantiperioden vises på hvert produkt.
       3.4.2. Bestemmelsene under 3.4.1 påvirker ikke på noen måte de dataoppbevaringsforpliktelser som er regulert av loven. I nettbutikken som betjenes av Tjenesteyteren, registreres og lagres fakturaene utstedt basert på innsendte bestillinger for den lovbestemte perioden (6 år).
3.5. Informere om bruker og databehandling
       3.5.1. Vi vil ikke videregive dine personlige opplysninger til noen annen part enn Tjenesteleverandøren og deres ledelse; og bruk dataene dine utelukkende til de formålene som er bestemt i.
       3.5.2. online betaling
       Den elektroniske betalingen skjer via et online grensesnitt valgt av brukeren. Tjenesteleverandøren erklærer at de ikke ser og har tilgang til kredittkortdataene; dataene vises bare i det elektroniske betalingsgrensesnittet som er valgt av brukeren.
       3.5.2.1. Den elektroniske betalingen skjer via et online grensesnitt valgt av brukeren. Tjenesteleverandøren erklærer at de ikke ser og har tilgang til kredittkortdataene; dataene vises bare i nettbasert betalingsgrensesnitt valgt av brukeren
      3.5.2.2. For den elektroniske betalingen aksepterer Bruker at deres data behandlet gjennom kjøpet overføres til operatøren av nettbasert betalingsgrensesnitt. Formålet med overføringen er å anerkjenne transaksjoner, for å beskytte brukeren gjennom svindelovervåkning og for å nå målene som bestemmes av databehandlingen av Tjenesteleverandøren.
      3.5.2.3. Våre kontraktspartnere for online betaling:
     - PayPal (Europe) S.à.rl et Cie, SCA - 22-24 Boulevard Royal L, 2449 Luxembourg
     - Worldpay Storbritannia - The Walbrook Building, 25 Walbrook, London EC4N 8AF, Storbritannia
     3.5.3. Personlige dataprosessorer
     3.5.3.1. For å fullføre bestillinger og kontoer kan tjenesteleverandøren bruke databehandlere (f.eks. Leveringstjenester). Tjenesteyter er ikke ansvarlig for databehandlingspraksis for slike parter.
     3.5.3.2. Data prosessorer brukt:
     - Dachser SE - Thomas-Dachser Straße 2, 87439 Kempten, Tyskland
     - DHL International UK - Southern Hub, Unit 1, Horton Road, Colnbrook, Berkshire, SL3 0BB, Storbritannia
     - DHL Express Italy Srl - Viale Milanofiori Palazzo U / 3 Strada 5, Italia
     - Europa Road - Shield Road, Dartford, Kent, DA1 5UR, Storbritannia
     - Fercam Italia Srl - Via Ettore de Sonnaz, 11, 10121 Torino, Italia
     - Generelle logistikk systemer - Tyskland-Straße 1-7, 36286 Neuenstein, Tyskland
     - Netteszt Kft - 1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21., Ungarn
     - Parcelforce Worldwide - 25 Caldecotte Lake Dr, Caldecotte, Milton Keynes MK7, Storbritannia
     - Royal Mail - Pond Street, Sheffield, S98 6HR, Storbritannia
     - TNT Express (Storbritannia) - House Holly Lane, Atherstone, Warwickshire CV9 2RY, Storbritannia
     - Waberer's - Nagykőrösi út 351., 1239 Budapest, Ungarn

4. DATAPROSESSERING VEDRØRENDE INFORMASJON
4.1. Målet med databehandling er å gi brukerne informasjon som de har bedt om før kjøpet. Tjenesteleverandøren sender ikke uønsket kommunikasjon (f.eks. Reklame, reklameblad) til deres e-postadresse.
4.2. Juridisk grunnlag for databehandling: Brukeren gir samtykke ved frivillig innlevering av personopplysninger når du ber om informasjon eller tilbud.
4.3. De behandlede dataene omfatter følgende personopplysninger:
- navnet ditt
- Din epostadresse
4.4. Varighet av datainnsamling og behandling: Tjenesteyter lagrer og behandler personopplysninger som samles inn under forespørsel om informasjon eller tilbud i ett år.
4.5. Å formidle informasjon og databehandling: Tjenesteleverandøren vil ikke utlevere dine personlige opplysninger til andre parter enn Tjenesteleverandøren og deres ledelse; og vil bruke dataene dine utelukkende til de formålene som er bestemt i 4.1.

5. COOKIES
Tjenesteyter kan bruke informasjonskapsler for å forbedre og tilpasse opplevelsen av nettstedet. Informasjonskapsler gir informasjon om datamaskinen som brukes av en besøkende. Tjenesteyter kan bruke informasjonskapsler når det er hensiktsmessig for å samle informasjon om brukerens datamaskin for å bidra til å forbedre nettstedet. Når de brukes, lastes disse informasjonskapslene ned til datamaskinen og lagres på datamaskinens harddisk. Slike opplysninger vil ikke identifisere deg personlig. Det er statistiske data. Disse statistiske data identifiserer ikke noen personlige opplysninger. Vi krever ikke at du godtar informasjonskapsler, og du kan deaktivere informasjonskapsler når som helst. For å deaktivere informasjonskapsler, følg instruksjonene i nettleseren din.

6. GOOGLE
6.1. Tjenesteleverandøren bruker Google Analytics, Google Remarketing, AdWords-konverteringssporing for å måle antall besøkende og besøksadferd (hvor lenge de bruker på nettstedet, om de er nye eller tilbakevendende besøkende, hvilke sider de klikker på), effektivitet i annonseringen og å bære ut statistiske analyser.
6.2. Ved å bruke nettstedet, er brukeren enig i at programmer som er oppført under 6.1, kan plassere disse typer informasjonskapsler på enheten og godta at tjenesteleverandøren sporer brukerens oppførsel og bruker andre tjenester som tilbys av programmene.
6.3. Programmer oppført under 6,1 samler ikke personlig informasjon og kan ikke identifisere brukere.
6.4. Ytterligere informasjon om Google-databehandling: https://policies.google.com/privacy/partners?hl=en-GB
6.5. Bruker har rett til å deaktivere informasjonskapsler og lagring av informasjonskapsler når som helst på linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. FACEBOOK
7.1. Tjenesteyter kan dele visse innhold, produkter, kampanjer på nettstedet eller selve websiden på facebook.com.
7.2. Tjenesteyter gir informasjonen forespurt av brukere via facebook.com, men de samler ikke brukerdata. Da databehandlingen utføres på facebook.com, er varigheten av databehandling, utbedring og sletting underlagt sosiale regler for personvern. Personvernregler for Facebook kan nås på http://www.facebook.com/about/privacy og
http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf
8. Tjenesteyter vil ikke utlevere din personlige informasjon til noen annen part, med unntak av tilfeller der de lovmessig er lovpålagt å utlevere din personlige informasjon. Tjenesteyter fraskriver seg ansvaret for konsekvensene av slik avsløring.

9. DATASIKKERHET
Tjenesteleverandøren erklærer at de har implementert sikkerhetspolitikk, regler og tekniske tiltak for å beskytte og beskytte personopplysninger som er under kontroll fra uautorisert tilgang, feilaktig bruk eller avsløring, uautorisert modifikasjon, ulovlig destruksjon eller utilsiktet tap. Alt personell som har tilgang til og er tilknyttet behandlingen av Brukerens personlig identifiserbare informasjon, er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til informasjonen.

10. BRUKERS RETTIGHETER
10.1. Rett til å bli informert
Brukeren har rett til å bli informert om deres personlige data og all relatert informasjon som behandles av Tjenesteyteren til enhver tid. På forespørsel fra Brukeren er Tjenesteleverandøren forpliktet til å gi opplysninger om data knyttet til brukeren, formålet med databehandling, juridiske grunner, varighet og om hvem og med hvilket formål dataene blir utgitt til. Brukeren er forpliktet til å gi den forespurte informasjonen skriftlig innen 30 dager etter innsending.
10.2. Rett til rettelse, å slette, for å begrense behandlingen
         10.2.1. Brukeren har rett til å rette eller slette feilaktig registrerte data når som helst. Tjenesteleverandøren sletter data innen 15 arbeidsdager etter at forespørselen er sendt - Slettingen gjelder ikke for databehandling som er regulert ved lov (f.eks. GAAP), de lagres av Tjenesteyteren til datoen fastsatt ved forskrift.
        10.2.2. Brukeren kan også be om begrensning av deres data. Tjenesteleverandøren begrenser personopplysninger på forespørsel fra Bruker, eller hvis sletningen bryter Brukerens lovlige interesser i henhold til tilgjengelig informasjon. Personlige data som er begrenset på nevnte måte, kan behandles til databehandlingsmålet som begrenser sletting, eksisterer fortsatt.
        10.2.3. Tjenesteyter gir beskjed til Bruker og de til hvem disse dataene ble utgitt for å behandle om utbedring, sletting eller begrensning. Varsel kan fravikes dersom den ikke krenker Brukerens lovlige interesse med hensyn til formålet med dataprosess.
        10.2.4. I tilfelle Tjenesteleverandøren ikke overholder Brukerens forespørsel om utbedring, sletning eller begrensning, må de skriftlig avgi de faktiske og rettslige argumentene for nektelsen av rettelse, sletting eller begrensning innen 15 dager etter at forespørselen mottas.
10.3. Rett til å protestere
Bruker har rett til å motsette seg behandling av personopplysninger. Brukeren er forpliktet til å håndtere innvendingen, ta stilling til dens gyldighet og varsle søkeren så snart som mulig, men ikke lenger enn 15 dager etter innsending.
10.4. Rett til dataportabilitet
Bruker har rett til å kreve at tjenesteleverandøren gir dem tilbake en kopi av personopplysningene de tidligere oppgav. Dataene må oppgis i et vanlig og maskinlesbart format innen 30 dager etter innleveringen.

10.5. Tjenesteyter utgiver kun informasjon om dataprosess hvis brukeren har tilstrekkelig dokumentasjon i forhold til deres identitet.

11. RETSFORSKRIFT
11.1. Bruker kan klage på adressen nedenfor hvis de anser at deres personopplysninger er misbrukt, eller at Tjenesteyter ikke har gitt sin forespørsel.

Senia G Ltd.
Kontor 5, The Round House Dormans Park Road EAST GRINSTEAD West Sussex RH19 2EN
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.
Tel: + 44 (0) 239 216 0700
https://the-radiators.com/privacy-policy

Informasjonskommissærens kontor (ICO).
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.
Hjelpelinje: 0303 123 1113 (fra utlandet: +44 1625 545 700)
https://ico.org.uk/for-the-public/

11.2. Bruker har rett til å påtale sine rettigheter før domstolene i tilfelle Tjenesteleverandøren har overtrådt lovbestemmelsene vedrørende dataprosess eller ikke har gitt sin anmodning.

Personvernvarslingen trer i kraft 22. mai 2018.

Har du lyst til å kjøpe mer enn 4 radiatorer? Vi gir deg rabatter.

Vennligst skriv til oss følgende informasjon:

- Navn på radiatorene

- Størrelser

- Farger

Vi gir deg spesialpriser i 24 timer. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Hvis du har noen tekniske spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, vennligst kontakt oss på e-post i noe europeisk språk:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.
 
 Bruk de støttede språkene når du kontakter oss:
 

Engelsk:

+ 44 7421985346, +44 2392160700 (Storbritannia)
+ 353 1 254 2640 (Irland)
Mandag - fredag ​​09: 00-16: 00
https://design-radiator.co.uk

Tysk:

+ 49 1765 7627611, 
Mandag - fredag ​​09: 00-16: 00
https://design-radiatoren.de

Fransk:

+ 33 6 3145 5711 +32 4773 09361 (Belgia)
Mandag - fredag ​​09: 00-16: 00
https://radiateur-magasin.fr

Spansk:

+ 34 603355663
Mandag - fredag ​​14: 00-18: 00
https://radiadores-diseno.es/

Svensk:

+ 46 761 777097
Mandag - fredag ​​9: 00-17: 00
https://design-radiator.se

ungarsk:

+ 36 30 525 5005
Mandag - fredag ​​9: 00-17: 00
https://design-radiator.hu

rumensk:

+ 40 755 253 508
Mandag - fredag ​​10: 00-18: 00
https://calorifere-moderne.ro/

Kroatisk / serbisk

+385 977070027 / +381 621124127
Mandag - fredag ​​10: 00-18: 00
https://radijatori.hr/

Adresse:
Senia Gruppe
Kontor 5, The Round House
Dormans Park Road
ØSTGRINSTEAD
West Sussex
RH19 2NO
Storbritannia
 + 44 7421985346, + 44 2392160700
 Senia Group kicsi

w-

z GB         z DE          z FR    

English          Deutsch         Français    

 

1. BRUK AV "THE-RADIATORS.COM"
1.1 Denne siden inneholder informasjon om vilkår og betingelser for kjøp fra Senia Group Ltd, handel som the-radiators.com (Firmanr: 9927154. Mva: 256 6136 94). Disse vilkårene og betingelsene gjelder for kjøp av varer / produkter fra the-radiators.com. Ved å gå inn vår hjemmeside og / eller plassere en ordre godtar du å være bundet av alle vilkår, betingelser og retningslinjer som fremgår nedenfor eller innenfor nettstedet. Ingenting i disse forholdene påvirker dine rettigheter som forbruker. Vennligst les disse vilkårene nøye før du bestiller med the-radiators.com.
1.2 The-radiators.comEtter eget skjønn, kan endre, modifisere, legge til eller fjerne disse vilkårene til enhver tid, og derfor er det viktig å lese disse hver gang du foretar et kjøp.

2. KONTRAKT OG BETALINGSBETINGELSER
2.1 Når du sender din bestilling mottar du en automatisk e-post som bekrefter at bestillingen er mottatt og du har gjort betaling, men har ennå ikke konkludere salgskontrakten ved å akseptere dette tilbudet til å kjøpe. Alle bestillinger er underlagt disse vilkårene.
2.2 Bestillinger gjennom nettstedet utgjør et tilbud om å kjøpe et produkt. Det er akseptert for hvert produkt når vi sender deg en ny e-post innen 3 arbeidsdager for å bekrefte at bestillingen er mottatt. Vår aksept av din bestilling bringer inn i tilværelsen en juridisk bindende avtale mellom oss. Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver ordre eller annen grunn.
2.3 Prisene betales for varer som du bestiller er som angitt i våre nettsider. Alle priser er i euro og inkluderer moms.
2.4 Vi vil belaste kontoen din for betaling ved mottak av bestillingen. the-radiators.com kan ikke akseptere en ordre før betaling er mottatt i sin helhet for alle produkter og alle relaterte leveringskostnader.
2.5 Selv om vi prøver å sikre at alle priser på vår nettside er nøyaktig, kan det oppstå feil. Uansett hvor det ikke er mulig å godta for å kjøpe varer av spesifikasjonen og beskrivelse på prisen som er oppgitt, vil vi råde deg via e-post og gi deg muligheten til å kjøpe varene til den riktige prisen er oppgitt i e-post eller kansellere den. Hvis du kansellerer din bestilling, og du allerede har betalt, vil du motta en tilbakebetaling.

3. LEVERING OG AVKASTNING
3.1 Alle leveringsplaner og gebyrer vises tydelig i produktbeskrivelsene eller menypunktet 'Innkjøp og levering'.
3.2 Standard leveranse er tilgjengelig for alle europeiske union (EU) adresser.
3.3 Vi vil levere varene til adressen du angir for levering i bestillingen din. Det er viktig at denne adressen er korrekt. Eventuelle endringer i leveringsadressen etter at bestillingen har blitt behandlet for forsendelse kan medføre ekstra administrative kostnader.
3.4 Når din bestilling inneholder en blanding av produkter med ulike leveringsledetider, vil den lengste ledetid gjelder for hele bestillingen.
3.5 Spesifikk leveringstider kan ikke gis. Levering er i arbeidsdager, man til fre 8am til 5pm. Dette vil bli bekreftet av the-radiators.com. Levering er bare til gate gate plassering. På grunn av forsikringsretningslinjer, er sjåførene - som leverer seg selv - ikke tillatt å bære radiatoren (e) lenger. Du må sørge for at nok personer er tilgjengelige på leveringsadressen for å bære radiatoren (e). Fordi sjåfører ikke er forsikret om å ta sine kjøretøy på andre veier enn offentlige motorveier, vil leveranser bli gjort til nærmeste tilgjengelige punkt. Vennligst informer oss om eventuelle uvanlige omstendigheter angående tilgang til fraktadresse.
3.6 Når en leveringsdato er ordnet, må du sørge for at du eller din godkjente agent er tilgjengelig på adressen din for å godta leveransen. Skulle vår leveransebyrå ankomme, og det er ingen tilgjengelig for å akseptere levering, har du dessverre en annen leveringsavgift, eller du må velge varen opp på en adresse fra leveringsselskapet.
3.7 Før du signerer for varer, må du sørge for at alle produkter har blitt nøye inspisert for eventuelle kurerskader. Hvis du merker noen mindre skade på emballasjen, må du uhensiktsmessig registrere den på leveringsskjemaet (beskrive skaden i detalj). Ta bilder og hold emballasjen også. I det usannsynlige tilfelle skade må du returnere de skadede varene.
3.8 alltid sjekke produktet innen 24 timer etter mottak. Hvis produktet viser seg å være skadet eller noe mangler varsle oss umiddelbart og absolutt innen 24 timer etter fødselen. Unnlatelse av å varsle oss innen 24 timer av alle avvik, feil eller skader i posten noen krav kan oppheve.
3.9 Vennligst ikke installere noen varer som vises skadet. Hvis du installerer varene, anses du for å ha akseptert dem.
3.10 Du rådes til ikke å bestille en montør eller entreprenør før varene har ankommet og har blitt kontrollert. The-radiators.com er ikke ansvarlig for eventuelle installasjons eller entreprenørkostnader, følgeskader eller kompensasjon på noen måte.
3.11 The-radiators.com vil gjøre vårt ytterste for å levere varer på tidspunkt eller innenfor de oppgitte datoene, men slike datoer er bare en retningslinje og the-radiators.com skal ikke holdes ansvarlig på noen måte på grunn av forsinkede leveranser som er utenfor vår kontroll.

4. OPPSIGELSE OG ENDRING
4.1 Radiatorene levert av the-radiators.com produseres individuelt, skreddersydd i henhold til størrelse og farge spesifikasjoner for kunden. Derfor kan du ikke avbestille din spesielle laget etter mål orden. Vær oppmerksom på at din rett til å returnere varer som er angitt ved lov ikke gjelder i denne kontrakten hvor varene er ikke-lagervarer og er produsert for deg og tilpasset til dine spesifikasjoner.
4.2-farger kan virke litt annerledes enn de på en PC eller en mobil-skjerm på grunn av differensial skjerminnstillinger. Ordrer for bestillingsprodukter inkludert RAL Classic Colors en gang bekreftet av the-radiators.com kan ikke avbestilles.
4.3 The-radiators.com forbeholder seg retten til å kansellere kontrakten mellom oss - selv etter at vi har sendt deg en e-postbekreftelse - hvis:
- Vi ikke levere til området; eller
- Ett eller flere av varene du har bestilt ble oppført på en feil pris på grunn av en skrivefeil eller en feil i prisinformasjon mottatt av oss fra våre produsenter; eller
- Produsenten er ute av stand til å levere den ordnede radiatoren på grunn av tekniske eller andre grunner.
4.4 Hvis vi gjør avbryte kontrakten the-radiators.com vil varsle deg via e-post og vil re-kreditt til kontoen din når summen trukket av oss fra ditt kredittkort så snart som mulig, men i alle tilfeller innen 30 dager etter avbestillingen.
4.5 Du har rett til å endre din made-to-measure bestilling innen 3 dager. Du må varsle oss via e-post hvis du ønsker å endre kontrakten.
4.6 The-radiators.com vil varsle deg på e-post om aksept av den endrede kontrakten og om noen ny tilstand (f.eks pris, frakt kostnader eller frist). Du har rett til å nekte de endrede forhold, i hvilket tilfelle den opprinnelige kontrakt / ordre vil bli gjeninnført; frakt fristen, kan imidlertid endre seg.
4.7 Du kan endre din bestilling om størrelse, farge, orientering og tilbehør til radiatoren. Du kan endre drivstofftype visse radiator modeller. Modellen og materiale av radiatoren kan ikke endres.
4.8 Hvis du endre din bestilling, kan du finne det skjer endringer i leveringstidsskalaen og / eller prisen du betaler for varen. Du vil bli belastet salgsprisen på den dagen du endre rekkefølgen. Hvis endringen innebærer en lavere salgspris, the-radiators.com vil refundere differansen innen 30 dager.

5. GARANTI
5.1 Alle radiatorer kjøpt fra the-radiators.com er dekket av en garanti for produsenten. Du finner garantitiden i produktbeskrivelsen.
5.2 I tilfelle av en defekt produkt the-radiators.com vil varsle produsenten av problemet. Produsenten er ansvarlig for reparasjon av det defekte produktet eller tilbudet av en erstatning gratis i garantiperioden. Det vil bli fastsatt ved skjønn av produsenten om hvilke tiltak som skal treffes.
5.3 Det defekte produktet vil bli sendt fra ditt hjem til produsenten av the-radiators.com. Du skal sørge for at feilproduktet tas ut av varmesystemet og veggen, er trygt pakket for frakt og reparert eller erstattet produkt er installert. The-radiators.com er bare ansvarlig for levering av det defekte produktet til produsenten og levering av det reparerte eller erstattede produktet tilbake til ditt hjem.
5.4 Når garantiperioden på hele produktet utløper, vil garantiperioden av de reparerte deler utløper samtidig. Det samme gjelder for full utskiftning også.
5.5 Garantien er kun gyldig og håndheves hvis problemet oppstår i garantiperioden rapporteres umiddelbart eller innen rimelig tid etter at mangelen ble oppdaget eller svikt i e-post til the-radiators.com.
5.6 Alle garantibetingelsene vil bli brutt hvis du eller en tredjepart gjør reparasjoner eller modifikasjoner uten skriftlig samtykke fra produsenten.
5.7 Denne garantien utelukker spesielt defekter som følge av mekaniske skader, naturkatastrofer, misbruk, transport og lagring skader, forsømmelse, endring, modifisering, feil installasjon, kjemisk aggressive miljø og forurensning av eventuelle feil væsker eller andre elementer. Garantien omfatter heller forbruksvarer (for eksempel sel), skader som skyldes bruk av en ikke-standard oppvarming medium (f.eks brukte vann) i system, slam og korrosjonsskader som skyldes feil rengjøring og vedlikehold.
5.8 Ved klager på varmeeffekt du må gi de riktige forhold (som kreves av inspeksjonsorganet) for inspeksjon i lokalene.
5.9 The-radiators.com fraskriver seg ethvert ansvar for reparasjonskostnader, feil inspeksjonskostnader og indirekte tap eller kompensasjon foranlediget av uautorisert demontering av systemet.
5.10 Dersom et gyldig krav i forhold til noen av varene som er basert på en feil i kvalitet eller tilstand av varene, eller deres manglende evne til å møte spesifikasjonen (annet enn i forbindelse med en skreddersydd spesifikasjon) meldes til the-radiators.com i samsvar med disse leveringsbetingelsene, the-radiators.com har rett til å erstatte varene (eller den aktuelle delen) gratis eller, etter eget skjønn, refundere deg prisen på varene (eller en forholdsmessig del av prisen), men vi har ikke noe ansvar for deg .

6. ANSVAR
6.1 Sikkerhetsmeldingen i tillegget til vilkårene og betingelsene er en uadskillelig del av vilkårene og betingelsene. Ved kjøp, ved å godta vilkårene og betingelsene, bekrefter du at du er oppmerksom på regelverket som er definert i sikkerhetsmeldingen og godtar at du overholder retningslinjene. Senia G Ltd frasier seg ethvert ansvar for skader eller materielle skader forårsaket av manglende overholdelse av forskriftene.
6.2 Begge parter skal kun være ansvarlig under denne kontrakten for tap som er en rimelig forutsigbar konsekvens av den aktuelle avtalebrudd. Ingen av partene skal ha noe ansvar overfor den andre parten for en påstand om tap av fortjeneste.
6.3 Vi vil ikke være ansvarlig overfor deg for tap eller skade som du lider som et resultat av brudd på kontrakten med oss, inkludert, men ikke begrenset til, avbruddstap for deg og / eller tap eller skade på eiendom av tredjeparter . I alle fall vårt ansvar overfor deg som oppstår direkte fra vår uaktsomhet ikke vil overstige faktura verdien av varene.
6.4 Du må observere og overholde alle gjeldende lover og forskrifter, herunder å skaffe alle nødvendige toll, import eller andre tillatelser til å kjøpe varer fra vår side. Import eller eksport av enkelte av våre varer til du kan være forbudt ved visse nasjonale lover. Vi gir ingen representasjon og aksepterer intet ansvar med hensyn til eksport eller import av varer du kjøper.
6.5 Vær oppmerksom på at du må overholde alle gjeldende lover og forskrifter og eventuelt du er ansvarlig for å sikre alle at bare kvalifiserte håndverkere er engasjert for å installere varer kjøpt fra vår side. The-radiators.com er ikke ansvarlig for eventuelle tap som følge av uforsiktig eller inkompetent installasjon eller følgeskader eller skader forårsaket installasjonen av skadede radiatorer.

 

VEDLEGG

SIKKERHETSINFORMASJON

For å unngå ulykker holde til følgende sikkerhetsforskrifter:
Installasjon og vedlikehold av RADIATORS
• Alle radiatorer må installeres og vedlikeholdes av en sertifisert profesjonell, som gir juridisk garanti for arbeidet.
• Radiatorene må kun installeres av sertifisert utstyr levert av produsenten.
• Radiatoren må festes forsvarlig til veggen; som radiatorer er veldig tunge, revet ut av veggen kan de gjøre omfattende skade og alvorlig skade folk i nærheten.
• Radiatorer kan festes til vegger som kan bære vekten. For tynne og gipsvegger må forsterkes av en profesjonell før installasjon.
• Bruk radiatorene strengt i henhold til deres formål.
• Radiatorholdere er konstruert for å bære vekten av radiatoren på en trygg måte. av denne grunn legg aldri noen ekstra vekt på det, klamre seg til det eller lene, sitte eller stå på det selv for et sekund.
• Radiatoren skal ikke plasseres bak eller under møbler eller annet hinder for luftens sirkulasjon.
• Radiatoren kan bli skadet av mekanisk kraft forårsaket av harde gjenstander, så unngå dette på alle måter.
• Hvis du merker skader, brudd osv. På radiatoren, slår du den øyeblikkelig av eller slår av varmen. Ved elektrisk og hybrid radiatorer koble enheten fra strøm.
Varmt vann radiatorer
• Feil eller skadede radiatorer kan lekke varmt vann, noe som kan forårsake alvorlige brennskader. I tilfelle du ikke kan vente til den er avkjølt, berør varmevarmeren med ytterste forsiktighet.
ELEKTRISKE OG HYBRIDRADIATORER
• Elektriske og hybride radiatorer må håndteres med samme varsomhet og sikkerhetstiltak som andre elektriske husholdningsapparater.
• Hold ledningen intakt. Ledninger må ikke komme i kontakt med den varme radiatoren.
• Elektriske / hybrid radiatorer i rom med rennende vann kan kun installeres i områder som er bestemt av IP-koden som følger med hver elektrisk / hybrid radiator. IP-sonen tegning kan også bli funnet med disse modellene. (IP-koden, International Protection Marking, IEC-standard 60529, noen ganger tolket som Ingress Protection Marking, klassifiserer og klassifiserer graden av beskyttelse mot innbrudd (kroppsdeler som hender og fingre), støv, utilsiktet kontakt og vann med mekaniske hylster og elektriske innkapslinger.)
Glass og speil RADIATORS
• Selv om herdet glass, brukt til glass- og speilradiatorer, er mange ganger sterkere enn flytglas og er i samsvar med EU-standardene, er det tilsynelatende ikke ubrent, og derfor trenger det forsiktighet (til tross for at det i brudd vil bryte inn små fragmenter, som er mindre sannsynlig å forårsake alvorlig skade).
• Ikke la mekanisk kraft forårsaket av harde og skarpe gjenstander skade glassets / speilets overflate.
BARNESIKRING
• Med mindre oppvarmingstemperaturen er lav, sørg for at barn overvåkes nær radiatoren. Ettersom kroppsoverflaten på et barn er større enn en voksen, og huden er betydelig tynnere, kan en varm radiator eller varmt vann som lekker fra en skadet radiator gjøre mer alvorlige brennskader til dem.
• Enkelte radiatormodeller har skarpe kanter, som også kan forårsake skader på barn. Derfor må du bare installere radiatorer med avrundede kanter hvis du bor med barn, eller har barn rundt ukontrollert.
• Hold barn borte fra ledningen til elektrisk / hybrid radiatoren. Den beste løsningen er ledninger som er skjult i veggen eller bruk av ledningsdeksel.

Vær så snill kontakt oss Hvis du har spørsmål om disse vilkårene eller hvis du har kommentarer eller klager på eller om våre nettsider.

å åpne i PDF-format

z GB             z DE

 English            Deutsch

For å unngå ulykker holde til følgende sikkerhetsforskrifter:

Installasjon og vedlikehold av RADIATORS
• Alle radiatorer må installeres og vedlikeholdes av en sertifisert profesjonell, som gir juridisk garanti for arbeidet.
• Radiatorene må kun installeres av sertifisert utstyr levert av produsenten.
• Radiatoren må festes forsvarlig til veggen; som radiatorer er veldig tunge, revet ut av veggen kan de gjøre omfattende skade og alvorlig skade folk i nærheten.
• Radiatorer kan festes til vegger som kan bære vekten. For tynne og gipsvegger må forsterkes av en profesjonell før installasjon.
• Bruk radiatorene strengt i henhold til deres formål.
• Radiatorholdere er konstruert for å bære vekten av radiatoren på en trygg måte. av denne grunn legg aldri noen ekstra vekt på det, klamre seg til det eller lene, sitte eller stå på det selv for et sekund.
• Radiatoren skal ikke plasseres bak eller under møbler eller annet hinder for luftens sirkulasjon.
• Radiatoren kan bli skadet av mekanisk kraft forårsaket av harde gjenstander, så unngå dette på alle måter.
• Hvis du oppdager skader, brudd osv. På radiatoren, må du slå den av umiddelbart eller slå av varmen. Når det gjelder elektriske radiatorer og dobbeltdrivstoff, kobler du enheten fra strøm.

Varmt vann radiatorer
• Feil eller skadede radiatorer kan lekke varmt vann, noe som kan forårsake alvorlige brennskader. I tilfelle du ikke kan vente til den er avkjølt, berør varmevarmeren med ytterste forsiktighet.

ELEKTRISK OG dual fuel RADIATORS
• Elektriske radiatorer og dobbeltdrivstoff må håndteres med samme forsiktighets- og sikkerhetstiltak som alle andre elektriske husholdningsapparater.
• Hold ledningen intakt. Ledninger må ikke komme i kontakt med den varme radiatoren.
• Elektriske radiatorer med dobbelt drivstoff i rom med rennende vann kan bare installeres i områder bestemt av IP-koden som følger med hver elektriske / dobbel drivstoffradiator. IP-sonetegningen finnes også med disse modellene. (IP-koden, International Protection Marking, IEC-standard 60529, noen ganger tolket som Ingress Protection Marking, klassifiserer og vurderer beskyttelsesgraden mot inntrenging (kroppsdeler som hender og fingre), støv, utilsiktet kontakt og vann ved mekaniske foringsrør og elektriske kabinetter.)

 safetypicture

Zone1 - Kan ikke installeres de elektriske radiatorene med termostat eller med av / på-bryter!

Zone2 - De elektriske radiatorene kan installeres med IPX4-beskyttelse.

Glass og speil RADIATORS
• Selv om herdet glass, brukt til glass- og speilradiatorer, er mange ganger sterkere enn floatglass og oppfyller EU-standardene, er det tilsynelatende ikke ubrytelig, og det er derfor behov for forsiktighet (til tross for at det vanligvis bryter inn når det blir brutt små fragmenter, som er mindre sannsynlig å forårsake alvorlig skade.).
• Ikke la mekanisk kraft forårsaket av harde og skarpe gjenstander skade glassets / speilets overflate.

BARNESIKRING
• Med mindre oppvarmingstemperaturen er lav, sørg for at barn overvåkes nær radiatoren. Ettersom kroppsoverflaten på et barn er større enn en voksen, og huden er betydelig tynnere, kan en varm radiator eller varmt vann som lekker fra en skadet radiator gjøre mer alvorlige brennskader til dem.
• Enkelte radiatormodeller har skarpe kanter, som også kan forårsake skader på barn. Derfor må du bare installere radiatorer med avrundede kanter hvis du bor med barn, eller har barn rundt ukontrollert.
• Hold barn borte fra ledningen til den elektriske / doble drivstoffradiatoren. Den beste løsningen er ledninger skjult i veggen eller bruk av ledningsdeksel.

▪ Alle priser på nettsiden vår er i EURO, og inkluderer moms.

▪ Betaling: bankoverføring, kredittkort eller debetkort via vår betalingsleverandør (PayPal). Alle transaksjoner er kryptert gjennom SSL og er et resultat 100% sikker.

▪ Betalings detaljer inkludert kredittkortnumre leveres direkte til PayPal. Vi vil ikke motta slik informasjon.

▪ Vi vil aldri be om kredittkortopplysninger og vi ber om at du ikke bør avsløre dem på noen måte å www.the-radiators.com.

Vi leverer til:  Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Gibraltar, Ungarn, Irland, Italia, Latvia, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spania, SverigeBosnia og Herzegovina, Makedonia, Norge, San Marino, Serbia, Sveits, Ukraina.

▪ STANDARD 'A' leveringskostnader: 0 € (Østerrike, Belgia, Kroatia, Tsjekkia, Frankrike, Tyskland, Ungarn, Italia, Luxembourg, Nederland, Slovakia, Slovenia, Sverige)

▪ STANDARD 'B' leveringskostnader: 29 € (Bulgaria, Danmark, Estland, Hellas, Irland, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Monaco, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Spania) - Gratis levering på bestillinger over 2000 €!

▪ STANDARD 'C' leveringskostnader: 59 € (Kypros, Gibraltar, Finland, Malta) - Gratis levering på bestillinger over 2000 €!

▪ STANDARD 'D' leveringskostnader: 100 € (Bosnia-Hercegovina, Makedonia, Norge, Serbia, Sveits, Ukraina)

Andre land: ta kontakt med oss ​​på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Storbritannia HERTyskland og Østerrike HER, Frankrike og Belgia HER

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon vennligst ikke nøl med å kontakte oss via e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må aktivere Javascript for å kunne se den.

Senia Group kicsi

 RAL CLASSIC fargekart:

Ral Classic Colours M

å åpne i PDF-format

RAL CLASSIC SMALL fargekart:

ral klassiske små farge M å åpne i PDF-format

STONE RADIATORS 'fargekart:

steinfarger M

 å åpne i PDF-format

 CAST IRON spesiell fargekart:

støpejern farger M

 å åpne i PDF-format

 GLASS fargekart bare for Dream & Dream Bath-modeller:

drømme radiatorer glassfarger M

 

Treslag (kun for Monsoon modeller):

tresorter kartlegge M

 å åpne i PDF-format

 

Du kan velge radiatoren farge fra 200 RAL Classic farger. Vi tilbyr deg rød radiator, svart radiator, krem ​​radiator, beige radiator, hvit radiator, grå radiator, rosa radiator, gul radiator, grønn radiator, blå radiator, oransje radiator uten ekstra kostnad.